Selecteer een pagina

Leefstijl Coach & Personal Trainer

SPORTIEF & FIT

Of je nu kiest voor 1 op 1 begeleiding of wil trainen in een gezellig team, binnen of buiten, bij ons vind je altijd een training die bij jou past. Je wordt begeleid door deskundige en gecertificeerde (personal) trainers. Onze trainingen staan voor kwaliteit, uitdaging en FUN!

LEEFSTIJLCOACHING

Begeleiding gericht op preventie en het verbeteren van je gezondheid. Meestal weten we wel wat we zouden moeten doen (of laten), maar in de praktijk blijkt het lastig vol te houden.

Krijg grip op je eigen leefstijl met heldere adviezen en handige tools om in je dagelijks leven toe te passen. Ontdek je eigen blokkades en zet je capaciteiten in op een constructieve wijze. Meer bewegen, gezond en lekker eten en elke dag volop energie!

Een leefstijlcoach van GetrealFit is deskundig op het gebied van training, lichaamshouding, afvallen, voeding, gezondheid, blessure’s en mentale begeleiding. Al deze aspecten zijn nauw met elkaar verbonden en beïnvloeden je gevoel van vitaliteit en welzijn. Afhankelijk van je doel ligt de focus op een of meer van deze gebieden. Met de persoonlijke adviezen die je krijgt kun je een levenlang verder.

GetRealFit

logo_ghnhb_pointer